e
Banner

Etiketler: murat kavrar



DSV’ye yeni genel müdür


Yayın: 18-08-2014
Kategori: Karayolu
Etiketler: atama dsv murat kavrar

DSV Uluslararası Kara Taşıma İşleri Org. A.Ş. , 11 Ağustos 2014 tarihi itibarıyla yeni Genel Müdürü Murat Kavar ile yoluna devam etme kararı aldı.




Ekol otomotiv sanayinin intermodal talebine cevap veriyor


Yayın: 04-05-2017
Kategori: Lojistik

Türk otomotiv üreticilerinin lojistik alanda en büyük beklentilerinden birini alternatif taşıma çözümleri oluşturuyor. Ekol Lojistik CRM&Satış Genel Müdürü Murat Kavrar, “Uluslararası taşımalarda taşıdığımız hacmin büyük bir kısmını kurmuş olduğumuz intermodal altyapısı ile taşıyoruz. Böylece hem çevreci hem de sürdürülebilir bir çözüm sunmuş oluyoruz” diyor. 




Ekol tekstil sektörünü Just in Time çözümlerle tanıştıracak


Yayın: 15-06-2017
Kategori: Lojistik

Ekol, Endüstri 4.0 stratejisiyle tekstil lojistiğinde de iş akış modelini değiştiriyor. Ürünü rafa hızlı şekilde çıkarabilecek yeni ürünlere odaklandıklarını vurgulayan Ekol Türkiye Ülke Müdürü Murat Kavrar, “Otomotiv literatüründe duymaya alışkın olduğumuz ‘Just in Time’ kavramını tekstil sektörüne uyarlamak için altyapı, sistem ve ürün tasarım çalışmalarımız devam ediyor. Sektördeki lider konumumuzu büyüterek güçlendirmek kararlılığındayız” diyor. 




Ekol ayda 850 futbol sahası büyüklüğünde ormanı kurtarıyor


Yayın: 18-08-2017
Kategori: Yeşil Lojistik

İntermodal taşımacılıkla her ay 850 futbol sahası büyüklüğünde ormanı kurtardıklarının altını çizen Ekol Lojistik Türkiye Ülke Müdürü Murat Kavrar, yakın bir zamanda faaliyete başlayacak Yalova Ro-Ro Terminal ile de bir yıl içerisinde 3 milyon 700 bin kilogram karbondioksit azaltımı sağlayacaklarını söylüyor. 




Cironun %20'si yurtdışından gelecek


Yayın: 28-01-2019
Kategori: Lojistik

2018’i %20 büyüyerek 720 milyon euro ciroyla tamamlamayan Ekol, 2019’da iddialı giriyor. Hedeflerinin cironun %20’nden fazlasını yurt dışındaki Ekol şirketlerinden elde etmek olduğunu belirten Ekol Türkiye Ülke Müdürü Murat Kavrar, “Kontrat lojistiği iş kolumuzda da yeni açtığımız 220 bin m2’lik yatırımımız Lotus sayesinde büyümemizin %30 civarında olacağını ön görüyoruz” dedi.